Information

Här uppdaterar Filmstudion information om extra evenemang, förändringar i program och annat.

Lördag
15 maj, 2021

Hej, hej kära medlemmar i Årsta Filmstudio

Hoppas att ni trots gällande pandemirestriktioner ändå haft en bra vinter och vår. Vi skrev tidigare att vi skulle eventuellt ordna en aktivitet under våren om de rådande restriktioner gjorde det möjligt. Men vi i styrelsen hade ett möte nu i veckan och kom fram till att trots utökande av mötes- och aktivitetsmöjligheter inte kommer att gå vidare med dem planerna. Dock vill vi att ni bokar den 5 oktober, för då är planerna att vi kommer att starta höstterminen. Detta under förutsättning att de gällande restriktioner gör det möjligt att vi kan återstarta filmstudion. Fram tills dess önskar vi i styrelsen för Årsta Filmstudio en fortsatt trevlig vår och en underbar sommar.

Läs mer

Torsdag
4 feb, 2021

Hallå, hallå alla filmälskare. Tråkigt besked om VT -21.

Vi i styrelsen hade möte tidigare i veckan och tvingades konstatera att det i nuläget ej är möjligt att ha några visningar denna termin. Tanken var ju att terminen skulle börja den 2 mars men vi vet för närvarande inte när de gällande restriktionerna om fler än 8 personer kommer att tas bort. Men om förutsättningarna skulle ändras hoppas vi kunna genomföra någon typ av en riktigt glad överraskning i slutet av maj eller början av juni. Om detta kommer vi att återkomma till med mer information. Vi räknar dock med att hösten kommer att bli mer normal. Ta hand om er så länge. Styrelsen för Årsta Filmstudio

Läs mer

Onsdag
16 dec, 2020

Hallå hallå alla filmälskare! Kort info från filmstudion inför VT 2021.

Styrelsen har träffats och påbörjat planeringen inför vårterminen. Vi hoppas naturligtvis att vi kan köra filmstudion under våren. Men med tanke på den rådande situationen har vi beslutat att skjuta på starten en månad. Det betyder att vi kommer att starta den 2 mars 2021. Detta dock under förutsättning att man kan vara fler än 8 personer. Vi håller på att sätta samman programmet men är inte i skrivande stund ännu klara med dem filmer vi önskar visa. Men information om vilka det blir kommer under våren i god tid innan vi startar. Vi kunde i styrelsen konstatera att de fyra visningar vi hade under hösten var mycket uppskattade. Som en liten bonus för alla medlemmar sänker vi medlemspriset med 50 kronor nästa termin. Det betyder att ni kommer att kunna se sex filmer för 200 kronor. Styrelsen vill med detta önska alla medlemmar en bra jul och ett hopp om en fantastisk filmvår. Styrelsen för Årsta Filmstudio

Läs mer

Måndag
16 nov, 2020

Hallå igen alla som älskar film!

Folkhälsomyndigheten har nu kommit med striktare restriktioner som skall börja att gälla den 24 november. Vi kör filmen 17/11 som vi tänkt, men kommer därefter att stänga ner filmstudion för resterande termin. Vi menar att man kan hålla avstånd och att det fungerat bra de tre gånger vi visat film, men kommer inte att kunna fortsätta eftersom 8 personer är det maxantal som rekommenderas. Välkomna!

Läs mer

Fredag
25 sep, 2020

Hallå hallå alla filmälskare. Nu börjar det äntligen bli dags.

Tisdagen den 6 oktober startar vi filmstudion. Filmen börjar som vanligt 19.00

Läs mer

Måndag
31 aug, 2020

Hallå, hallå alla filmälskare.

Vi har i interimsstyrelsen talat fram och tillbaka om hur vi ska göra med höstens filmvisningar. Vi har nu kommit fram till att starta upp filmstudion, MEN vi börjar två veckor senare än vad som var bestämt.

Läs mer