Information

Här uppdaterar Filmstudion information om extra evenemang, förändringar i program och annat.

Torsdag
2 apr, 2020

Erbjudande Draken-film - 20% rabatt

Nu när Coronan har tvingat filmstudiorna att ställa in visningar erbjuder vi rabatt på Draken Film och möjligheten till en egen filmstudio hemma i soffan.

Läs mer

Söndag
29 mar, 2020

Inställt årsmöte i Årsta Filmstudio 31 mars 2020

Styrelsen i Årsta Filmstudio har, med anledning av corona-pandemin, beslutat att helt inställa det årsmöte som skulle ha ägt rum den 31 mars. Årsmötet kommer att hållas vid senare tillfälle, när kan vi inte säga nu. För att ändå kunna fortsätta planeringen för kommande verksamhetsår på ett ändamålsenligt sätt kommer styrelsen att gå på valberedningens förslag, dvs att nuvarande styrelse sitter kvar. Styrelsen beslutade 26 mars 2020 att denna skall fungera som en interimsstyrelse. Den får sedan bekräftas när ordinarie årsmöte kan hållas. Eventuell ny valberedning väljs då årsmötet kan hållas.

Läs mer

Måndag
16 mar, 2020

Information till alla filmstudiomedlemmar om uppskjuten visning med anledning av coronaviruset

Vi i Årsta filmstudios styrelse vill ta det säkra före det osäkra pga coronaviruset. Vi tänker speciellt på de av våra medlemmar som av denna anledning känner att de inte vågar besöka våra visningar. Vi vill inte att någon skall gå miste om kommande föreställningar. Därför har vi tillsvidare beslutat att skjuta upp terminens avslutande filmer till senare tillfällen, eventuellt kan de adderas till terminen i höst. För Årsta Filmstudio Charlotte Olofsson, Calle Pauli, Irma Kario, Lars Tiderman, Johan Clason och Anna-Clara Björkman

Läs mer